Bence bu durum tamamen maçın dinamiğine göre değerlendirilmeli. Eğer skor avantajı olan takımın savunması çok aksıyorsa son saniye golüyle yıkılmak yerine erken çekilmek daha mantıklı. Kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum ki bazen az ama garanti kazanç, son ana bırakıp her şeyi kaybetmekten iyidir. Ben genelde analizlerimi yapıp 1xbet giriş indir üzerinden işlemleri hallederek canlıdaki değişimleri saniye saniye izliyorum. Kendi kasanızı korumak için bazen o “bozdur” butonuna basmaktan çekinmeyin, disiplinli olmak her zaman kazandırır.
원문(번역) 보기
Maçın Kırılma Anlarında "Cash-Out" Yapmak Mantıklı mı?Bence bu durum tamamen maçın dinamiğine göre değerlendirilmeli. Eğer skor avantajı olan takımın savunması çok aksıyorsa son saniye golüyle yıkılmak yerine erken çekilmek daha mantıklı. Kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum ki bazen az ama garanti kazanç, son ana bırakıp her şeyi kaybetmekten iyidir. Ben genelde analizlerimi yapıp 1xbet giriş indir üzerinden işlemleri hallederek canlıdaki değişimleri saniye saniye izliyorum. Kendi kasanızı korumak için bazen o "bozdur" butonuna basmaktan çekinmeyin, disiplinli olmak her zaman kazandırır.